Logitech Online Store - Yksityisyyden suoja

Yksityisyyden suoja

Keskeisimmät termit

Tässä Yksityisyydensuojakäytännössä tulee käyttää seuraavia, keskeisiä termejä:

 • Tiedot, joita ei enää voida käyttää tietyn henkilön tunnistamiseen ("Anonyymit tiedot").
 • Riippumaton rekisterinpitäjä tarkoittaa samaa kuin "kontrolleri" direktiivin 95/46/EC, joka on tullut voimaan 24.10.1995, mukaan tai minkä tahansa myöhemmän tietosuojalainsäädännön, kuten asetuksen (EU) 2016/679, alkaen 25.5.2018, mukaan ja on luonnollisen henkilö tai oikeushenkilö, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa, käsittelee henkilötietoja (kuten on määritelty jäljempänä) samoin kuin määrittelee henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen ja keinot, käsiteltävien henkilötietojen sisällön ja tietotyypin ja määrittelee henkilötiedoille tehtävät toimet (toiminnot) ("Rekisterinpitäjä" tai "iKontrolleri").
 • Tiedot, joista on poistettu tietyt tunnisteet, jotta henkilön henkilöllisyyttä ei voida suoraan yhdistää tietoihin (kuten esimerkiksi tiettyjen henkilötunnisteiden naamiointi) ("Tunnistamattomiksi tehdyt tiedot").
 • Tietojen käsittely on sallittua, jos se on välttämätöntä Rekisterinpitäjän (tai kolmannen osapuolen) oikeutettujen etujen toteuttamiseksi, lukuun ottamatta tilannetta, jossa asianosaisten loppukäyttäjien suojaamista vaativat intressit, perusoikeudet ja -vapaudet ("Oikeutetut edut") syrjäyttävät Rekisterinpitäjän intressit.
 • Tietoja, joita voidaan käyttää tunnistamiseesi, joko yksinään tai yhdessä muiden käytettävissämme olevien tietojen kanssa, kuten esimerkiksi nimi, toimitus- ja laskutusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tunnistenumero (tarvittaessa), syntymäaika, aika- ja paikkatiedot, pankkitilin tiedot, transaktio- ja maksutiedot, toimitustiedot ja muut tiliisi liittyvät tiedot, jotka keräämme toimittaessamme kaupankäyntiratkaisumme ("Henkilötiedot").
 • Digital River voi jälleenmyydä tuotteita transaktioilla kaupankäyntiratkaisunsa kautta, ja on tällöin yleensä tällaisten transaktioiden vastuullinen myyjä ja maksunvälittäjä ("Myyjä ja maksunvälittäjä").
 • Erityiset tietoryhmät edellyttävä korkeampaa suojaustasoa tietosuojalain mukaisesti joillain lainkäyttöalueilla, kuten esimerkiksi käsittelyissä, joissa paljastuu terveystietoja, rodullinen tai etninen alkuperä ("Erityiset tietoryhmät").
 • Kaikki sovellettavat tietosuojatoimenpiteet suojaavat, muutettuina tai korvattuina, liittyen tietojen siirtoon Rekisterinpitäjille, joiden kotipaikka on EU:n tai ETA:n ulkopuolella, jotka eivät takaa vastaavaa suojauksen tasoa ("Standardit sopimuslausekkeet").
 • Valvontaviranomainen (tai vastaava minkä tahansa henkilötietojen suojaamista koskevan lainsäädännön mukainen toimija) on puolueeton viranomainen, jolle kuluttajat voivat tehdä valituksen ("Valvontaviranomainen").
 •  

Rekisterinpitäjä, Miten otat meihin yhteyttä, Tietojesi käsitteleminen

 • Rekisterinpitäjä(t), jotka vastaavat Tietojesi käsittelystä Digital River -yksikkö, joka on Rekisterinpitäjä, voi vaihdella sen mukaan, millä sivustolla vierailet, mikä on verkkosivustolla tekemäsi transaktio tai sivuston sopimuskieli.
 • Miten otat meihin yhteyttä? Jos sinulla on kysyttävää tästä Yksityisyydensuojakäytännöstä tai Henkilötietoihisi liittyviä pyyntöjä sovellettavan lainsäädännön osalta, niin olitpa missä päin maailmaa tahansa, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@digitalriver.com, ja käsittelemme kysymyksesi asianmukaisesti. Jos haluat mieluummin ottaa yhteyttä postitse, niin käytä aluekohtaisia yhteystietoja, jotka on annettu verkkosivustomme osiossa "Ota yhteyttä".
 • Tietojesi käsitteleminen. Kaupankäyntipyyntösi, ja siten Henkilötietosi, käsitellään optimaalisesti alueella, jolla aloitit istuntosi, tai lähellä sitä. Tämä tarkoittaa sitä, että Henkilötietojasi käsitellään joko Yhdysvalloissa ja/tai Irlannissa.
 • Asianmukaiset suojatoimet siirrettäessä tietojasi yli rajojen Jos olet EU:n/ETA:n alueella, kaikki EU:n/ETA:n ulkopuolella tapahtuvat Henkilötietojesi siirrot suojataan Standardien sopimuslausekkeiden tai myöhemmin annettujen tietosuojatakeiden mukaisesti. Henkilötietosi voidaan siirtää Digital River -yhtiön palvelimille Yhdysvaltoihin ja Henkilötietojasi voidaan käsitellä Yhdysvalloissa. Voimme myös siirtää Henkilötietosi muille Digital River -yksiköille tässä Yksityisyydensuojakäytännössä mainittuihin tarkoituksiin, yrityksen hallintotarkoituksiin tai muille kolmannen osapuolen tietojenkäsittelijöille.
AMERIKAT
 • Digital River, Inc. Rekisterinpitäjänä Digital River, Inc., mukaan lukien tytäryhtiömme ("Digital River," "me," "meitä" ja "meidän"), omistaa ja hoitaa tätä verkkosivustoa, joka voi sisältää ohjelmasovelluksen, tuotteitamme ja palvelujamme, ja mitä tahansa muita siihen liittyviä kaupankäyntiratkaisuja, joihin tätä Yksityisyydensuojakäytäntöä sovelletaan ("Verkkosivusto"). Yleisesti ottaen kaikkia Henkilötietoja, jotka on kerätty vierailtaessa tällä Verkkosivustolla, valvoo Digital River, Inc., 10380 Bren Road West, Minnetonka, Minnesota 55343, USA ("Rekisterinpitäjä"). Mutta toisinaan muu Digital River -yksikkö on Rekisterinpitäjä, kuten on kerrottu jäljempänä.
MUU MAAILMA
 • Digital River Ireland, Ltd. Rekisterinpitäjänä Kun Digital River Ireland Ltd. on myyjä tai maksunvälittäjä, niin tällöin Digital River Ireland Ltd., Dromore House, East Park, Shannon, County Clare, V14 AN23, Ireland ("Rekisterinpitäjä") valvoo kaikkia Henkilötietoja, jotka on annettu tai kerätty verkkosivuvierailun yhteydessä.
 • Digital River GmbH Rekisterinpitäjänä Digital River GmbH on osa Digital River -yksikköryhmää, sähköisen kaupankäynnin jälleenmyyntipalvelujen johtava tarjoaja ja valtuutettu MyCommerce Share-it -sivustolla tarjottujen tuotteiden ja palvelujen jälleenmyyjä. Tässä kaikkia Henkilötietoja, jotka on annettu ja kerätty vierailtaessa MyCommerce Share-it -sivustolla, valvoo Digital River GmbH, Scheidtweilerstrasse 4 Cologne 50933 Germany ("Rekisterinpitäjä").
 • Muut Digital River -yksiköt Rekisterinpitäjänä Transaktioiden tekemistä varten, kun transaktiot tehdään jonkin muun Digital River -yksikön kautta, jolloin Digital River -yksikkö voi olla Rekisterinpitäjä. Katso ylläoleva kappale "Henkilötietojesi käsitteleminen", jossa selitetään, missä Henkilötietojasi käsitellään maailmanlaajuisesti.

Tietojen käsittelyn oikeusperusta

Tietyillä oikeudenkäyttöalueilla Henkilötietojesi käsitteleminen on laillista vain, jos se tietosuojalainsäädännön mukaan on sallittua. Tässä tapauksessa meillä on oikeusperusta kullekin käsittelytoimelle (ellei kyse ole poikkeustapauksesta) kuten on esitetty seuraavassa:

 • Suostumus Käyttämällä Verkkosivustoamme tai muulla tavoin antamalla Henkilötietojasi, annat suostumuksesi siihen, että keräämme, käytämme ja luovutamme tietojasi, kuten on kuvattu tässä Yksityisyydensuojakäytännössäi. Jos et suostu tähän Yksityisyydensuojakäytäntöön, sinun ei tule käyttää tätä Verkkosivustoa eikä lähettää tietojasi tämän Verkkosivuston kautta.
 • Oikeutettu etu Käsittelemme tietojasi Oikeutetun edun mukaisesti, ja erityisesti silloin, kun tietoja käytetään markkinointitarkoituksiin, kuten esimerkiksi tietojen keräämiseen julkisista lähteistä ja yhteydenottoihin keskustelun aloittamiseksi. Voimme myös käsitellä tietojasi Oikeutetun edun perusteella työsuhteen yhteydessä ii.
 • Muut oikeudelliset perusteet Voimme myös käsitellä tietojasi muilla oikeudellisilla perusteilla, kuten esimerkiksi, jos käsitteleminen on välttämätöntä yhteyden saamiseksi tai yhteyden pitämiseksi sinuun.

Tämän Yksityisyydensuojakäytännön soveltamisala

Tausta ja tarkoitus

Tätä Yksityisyydensuojakäytäntöä sovelletaan kaikkiin Digital River -yhtiön ylläpitämiin Verkkosivustoihin, joita tämä Yksityisyydensuojakäytäntö koskee. Jos ostat tuotteita Digital Riverin tytäryhtiön kautta, huomaa, että tätä Verkkosivustoa isännöi ja/tai ylläpitää Digital Riverin tytäryhtiö sopimuksella, joka on tehty tämän Verkkosivuston ehtojen mukaisesti myyjäksi listatun tytäryhtiön kanssa. Tämän Yksityisyydensuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoa siitä, miten me:

 • keräämme Henkilötietoja ja muita tietoja, kun käytät tätä Verkkosivustoa,
 • käytämme, käsittelemme ja luovutamme keräämiämme tietoja, ja
 • millaisia vaihtoehtoja sinulla on siitä, millä tavoin keräämme ja käytämme tietoja.
Muutokset tähän Yksityisyydensuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tätä Yksityisyydensuojakäytäntöä vastaamaan tiedonkäsittelykäytäntöjemme muutoksia. Kun teemme muutoksia tähän Yksityisyydensuojakäytäntöön, muutamme vastaavasti voimaantulopäivää. Tekemämme muutokset astuvat voimaan välittömästi niiden julkaisemisen jälkeen. Linkki aiempaan käytäntöön on tämän Yksityisyydensuojakäytännön lopussa.

Täydentävät tietosuojailmoitukset

Tätä Yksityisyydensuojakäytäntöä voidaan täydentää tai muuttaa muilla tietosuojailmoituksilla, jotka julkaistaan tällä Verkkosivustolla. Tällaisissa tietosuojailmoituksissa selitetään, miten me käsittelemme tietoja, joita kyseinen tietosuojailmoitus erityisesti koskee, ja niitä tulee lukea yhdessä tämän Yksityisyydensuojakäytännön kanssa.

Yhteistyökumppanin tai muun kolmannen osapuolen yksityisyydensuojakäytännöt

Tämä Yksityisyydensuojakäytäntö koskee vain tämän Verkkosivuston kautta keräämämme tiedon käyttöä, ja kaikkia muita verkkosivuja, joilla tämä Yksityisyydensuojakäytäntö vaikuttaa. Verkkosivustomme saatetaan yhteisbrändätä sen yhtiön tiedoilla, jonka tuotteita ostat ("Kumppani"). Mutta tätä Yksityisyydensuojakäytäntöä ei sovelleta tietoihin, jotka Kumppanimme tai muu kolmas osapuoli on suoraan kerännyt, sillä me emme valvo näitä muita yksityisyydensuojakäytäntöjä. Tarkista aina huolellisesti kullakin vierailemallasi verkkosivustolla julkaistu yksityisyydensuojakäytäntö.

Myyntiehdot

Henkilötietojen käyttöön tai lähettämiseen tämän Verkkosivuston kautta sovelletaan myös Myyntiehtojamme.

Miten suojaamme tietosi

Digital River toteuttaa perusteltuja toimenpiteitä tarjotakseen asianmukaisen turvallisuustason keräämämme tiedon arkaluonteisuuden huomioon ottaen. Olemme ottaneet käyttöön fyysiset, tekniset ja hallinnolliset turvallisuuskäytännöt ja suojatoimenpiteet, jotka on hyväksyttävästi suunniteltu suojaamaan Henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä niihin ja niiden levittämiseltä. Kun keräämme tai lähetämme arkaluonteista tietoa, kuten esimerkiksi rahaliikenteen tilinumero, käytämme alan yleisiä menetelmiä tällaisen tiedon suojaamiseksi sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Vaikka toteutamme tarvittavat toimenpiteet suojataksemme tietosi, emme voi taata Internetin kautta ladattujen tai tietokannassamme säilytettävien tietojesi turvallisuutta. Myös sinä olet vastuussa tarvittavien toimenpiteiden toteuttamisesta tietojesi suojaamiseksi niiden luvattomalta levittämiseltä tai väärinkäytöltä, esimerkiksi suojaamalla salasanasi ja kirjautumalla ulos, kun et enää käytä yhteiskäytössä olevaa tietokonetta tai mobiililaitetta. Noudatamme alan parhaita käytäntöjä vähentääksemme mahdollisia vaaratilanteita. Jos Digital River -yhtiön hallussa olevat (tai todennäköisesti sen haltuun tulevat) Henkilötiedot paljastuvat, vahingoittuvat tai katoavat, ryhdymme välittömästi korjaaviin toimenpiteisiin, kerromme käyttäjille oikea-aikaisesti ja raportoimme asiasta toimivaltaisille viranomaisille sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

 

Tietojen kerääminen, mukaan lukien evästeiden käyttö

Manuaalisesti antamasi tiedot

Keräämme sinulta Henkilötietoja aina, kun käytät tätä Verkkosivustoa, ja

 • kun annat tietoja ostaessasi tuotteen tai palvelun;
 • kun pyydät tietoa tai muutoin käytät Verkkosivustoa;
 • kun osallistut kilpailuun tai myynninedistämiseen, tilaat uutiskirjeen tai vastaavia palveluja;
 • kun lähetät tilauksen tai ostoksen, lataat tai rekisteröit tuotteita tai pyydät lisäpalveluja;
 • kun soitat asiakaspalveluumme, ja annat vapaaehtoisesti tietoja edustajillemme; tai
 • kun haet avointa työpaikkaa tai muutoin lähetät meille työhön liittyviä tietoja.
Erityiset tietoryhmät

Yleensä Erityisiä tietoryhmiä ei kerätä tai käsitellä. Voi kuitenkin olla tilanne (kuten esimerkiksi työllistämistarkoitus), jossa tällaisia tietoja voidaan käsitellä. Siinä tapauksessa varmistamme, että tietojen käsittelyssä noudatamme sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä, mukaan lukien tarvittavat oikeudelliset perusteet (esim. käsiteltäessä terveystietoja vakuutussopimusta varten). Noudatamme tarvittavia turvallisuuskäytäntöjä ja -menettelytapoja turvataksemme Erityiset tietoryhmät.

Selaimeltasi tai laitteeltasi saatavat tiedot

Voimme saada tietoja myös Internet-selaimeltasi. Tämä voi sisältää tietoja, joista sinua ei tunnisteta henkilökohtaisesti (esimerkiksi vierailusi päivämäärä tai aika). Saamamme tiedot riippuvat Internet-selaimesi asetuksista. Jos luot käyttäjäprofiilin vieraillessasi tällä Verkkosivustolla, tämä voidaan tulkita mahdollisesti suostumukseksi Henkilötietojesi käsittelyyn, ja voimme linkittää selaimesi antamat tiedot tietoihin, jotka tunnistavat sinut henkilökohtaisesti, kuten on kuvattu seuraavassa. Tarkista Internet-selaimesi asetukset ja opettele muuttamaan selaimen asetuksia. Saatamme myös kerätä rajoitettuja Henkilötietoja (sähköpostiosoite) web-teknologioiden kautta käyttäessäsi Verkkosivustoa, kuten on kuvattu jäljempänä.

Evästeet ja muut vastaavat teknologiat

Tiedot, jotka keräämme evästeitä tai vastaavia teknologioita käyttämällä, eivät tyypillisesti ole henkilökohtaisesti tunnistettavia, mutta me voimme linkittää ne antamiisi Henkilötietoihin. Käytämme evästeitä ja muita vastaavia teknologioita tietojen keräämiseen ja tämän Verkkosivuston tiettyjen ominaisuuksien tukemiseen. Internetin kehittyessä voimme käyttää erityyppisiä teknologioita tähän tarkoitukseen. Esimerkiksi saatamme käyttää näitä teknologioita kerätäksemme tietoa siitä, miten vierailijat käyttävät tätä Verkkosivustoa (kuten esimerkiksi, millä sivuilla he vierailevat, tai mitä linkkejä he käyttävät). Analysoimme nämä tiedot ymmärtääksemme paremmin vierailijoidemme kiinnostuksen kohteita, tarpeita ja parantaaksemme Verkkosivuston sisältöä ja toimivuutta. Käytämme näitä tietoja myös Verkkosivuston ominaisuuksien tukemiseen, ja näin ollen emme pyydä sinua uudelleen syöttämään tietoja, jotka jo ovat tietokannassamme. Käytämme näitä tietoja myös personoimaan kokemuksesi, kun käytät Verkkosivustoa, ja parantamaan markkinointiponnistelujamme, mukaan lukien kohderyhmäkohtainen mainonta.

Jos et halua vastaanottaa evästeitä, voit säätää selaimesi estämään evästeet tai hälyttämään, jos tietokoneellesi on asetettu eväste. Vaikka sinun ei tarvitse hyväksyä evästeitä, voi olla, ettet pysty käyttämään kaikkia Verkkosivuston toimintoja, jos selaimesi hylkää evästeemme.

Tietoja kolmannen osapuolen evästeistä ja muista teknologioista

Web-teknologioita voi tälle Verkkosivustolle asettaa myös kolmas osapuoli. Myös me voimme tai kolmas osapuoli voi asettaa web-teknologioita Kumppanin puolesta, jonka brändäys tai sen palveluntarjoajat näkyvät tällä Verkkosivustolla. Tällä tavoin Kumppanillamme olisi lupa käyttää kerättyjä tietoja. Näitä tietoja käytetään Verkkosivustosta saamasi kokemuksen parantamiseen, markkinointianalyyseihin, kohderyhmä- ja ilmoitusmainontaan sekä laadun parantamiseen. Saatamme kerätä IP-osoitteesi web-teknologioiden kautta.

Me ja Kumppanimme käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia tämän Verkkosivuston yhteydessä, mikä voi sisältää sellaisia palveluntarjoajia kuten Alexa Metrics, SeeWhy, Google Analytics ja Omniture ja ClickTale. Nämä ja muuta palveluntarjoajat voivat kerätä tietoja verkkosivustovierailuistasi, toiminnastasi kyseisellä verkkosivustolla sekä tuotteista ja palveluista, joita tarjoamme, tai joita Kumppanimme tai toimittajamme tarjoavat. Heidän suorittamaan tietojen keräämiseen ja käyttöön sovelletaan heidän omia yksityisyydensuojakäytäntöjään. Käy kyseisen kolmannen osapuolen palveluntarjoajan sivustolla, jos haluat kieltäytyä seuraavasta:

Älä jäljitä -pyyntö (Do Not Track)

Jos kiellät tietojesi keräämisen evästeiden ja muiden web-teknologioiden kautta, nykyinen (-set) mainosten näyttöeväste (-et) poistetaan, ja uusi eväste yritetään asettaa, mikä ohjeistaa palveluntarjoajat olemaan jäljittämättä tulevia toimiasi, kun kyseinen eväste on havaittu ("no-track"-eväste). Jos selaimesi on konfiguroitu hylkäämään evästeet, kun vierailet estosivullamme, "no-track"-evästettä ei voida asentaa tietokoneellesi. Myös jos myöhemmin poistat "no-track"-evästeet, käytät eri tietokonetta tai vaihdat web-selaimen, sinun täytyy suorittaa kieltäytymistoiminto uudestaan. Emme nykyään vastaa selaimen "no-track"-signaaleihin.

Tiedot kolmansilta osapuolilta

Voimme myös vastaanottaa tiettyjä tietoja sinusta kolmansilta osapuolilta, kuten esimerkiksi tietoja siitä, kun käytät sosiaalisen verkoston varmennuksia kirjautuessasi tälle Verkkosivustolle, tai muun online-tietolähteen kautta, tällaisten online-tietolähteiden laatimien tietojen käyttö- ja käsittelysääntöjen mukaisesti. Jos jokin Erityisistä tietoryhmistä on vapaasti saatavilla, tai ne ovat julkisia, meillä ei ole minkäänlaisia velvoitteita sinua kohtaan niihin liittyen.

Paikkatiedot

Kun käytät älypuhelinta, mobiililaitetta tai tietokonetta päästäksesi Verkkosivustollemme tai käytät mobiilisovelluksiamme, saatamme kerätä tietoja fyysisestä sijainnistasi. Saatamme yhdistää nämä tiedot muihin paikkaperusteisiin tietoihin (esim. IP-osoitteesi ja laskutus-/postinumerosi), tarjotaksemme sinulle muita palveluja mobiililaitteellasi. Jaamme paikkatietosi vain kolmansille osapuolille, jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle palveluja. Voit estää näiden tietojen luovuttamisen kieltäytymistoiminnolla muuttamalla mobiililaitteesi salli-asetukset.

   

Tietojen käyttö ja luovuttaminen

Antamiasi Henkilötietoja käsitellään tietokoneidemme palvelimilla. Joissain tapauksissa (kuten esimerkiksi, kun se on välttämätöntä kanssasi tekemämme sopimuksen velvoitteidemme täyttämiseksi) tiedot voidaan antaa myös niiden kolmansien osapuolten käyttöön, jotka tarjoavat palveluja Digital River -yhtiöille.

Miten käytämme tietojasi

Saatamme käyttää Henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 • otamme sinuun yhteyttä, jos olet pyytänyt meitä olemaan yhteydessä,
 • määrittelemme maan, jossa asut, ja sen mukaisesti kaupan vaatimustenmukaisuuden noudattamisen, turvallisuuden ja petosten ehkäisemisen,
 • muutoin varmistaaksemme, että sovellettavia lakeja noudatetaan,
 • varmistamme, että meillä olevat tiedot sinusta ovat tarkkoja,
 • tarjoamme sinulle tuotepäivityksiä, erikoistarjouksia ja muita kaupankäyntiä edistäviä tietoja, joko omasta puolestamme tai Kumppanimme puolesta, siinä tapauksessa, että olet suostunut vastaanottamaan tällaisia tietoja ja sovellettavan lainsäädännön mukaan,
 • avainten, salasanojen ja muiden tietojen yhteydessä niin, että sinä pääset Kumppaniemme verkkosivustoille tai palveluihin ja saat tuotteita tai palveluja,
 • kuten on identifioitu täydentävässä yksityisyydensuojailmoituksessa, joka on julkaistu Verkkosivustolla, ja
 • henkilöstöosastoa varten, kuten esimerkiksi saadaksemme sähköpostiosoitteesi, jos olet hakemassa paikkaa online.

Saatamme käyttää Henkilötietojasi myös seuraaviin tarkoituksiin, kun vierailet Verkkosivustolla suorittaaksesi transaktion:

 • käsittelemme tilauksesi, käsittelemme maksusi, tarkistamme verotilanteesi, riitautamme maksunpalautuksen, määritämme kelpoisuutesi luottorajalle tai ilmoitamme tilauksesi tilanteen,
 • seuraamme petoksia ja ehkäisemme niitä,
 • tarjoamme sinulle henkilökohtaisen ostokokemuksen,
 • rekisteröimme tilauksesi valmistajan tai palvelun tarjoajan mukaan takuuta, teknistä tukea tai vastaavia tarkoituksia varten,
 • ilmoitamme tilauksestasi online-palvelun tarjoajalle palvelusta, johon ostat käyttöoikeuden meiltä,
 • perustamme suostumuksellasi tilin tulevia ostoja varten,
 • helpotamme tuotteiden tai palvelujen tilausten uusimista ja
 • tarjoamme sinulle tehokasta kokemusta ja tukea (joka saattaa, lain sallimissa rajoissa, sisältää yhteydenoton vierailijoihin, jotka aloittavat uloskirjautumisprosessin, seurataksemme keskeneräistä istuntoa tai nähdäksemme, oliko heillä ongelmia Verkkosivuston käytön kanssa).

Toteutamme tarvittavia toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki henkilöt ja yksiköt, jotka saavat Henkilötietoja edellä kuvattuihin tarkoituksiin, ovat velvollisia pitämään Henkilötiedot turvassa. Jos ulkopuolinen yksikkö kerää, vastaanottaa tai tallentaa Erityisen tietoryhmän tietoa, yksityiskohtaiset tiedot tällaisesta yksiköstä kerrotaan sinulle, jos sovellettava lainsäädäntö niin edellyttää. Velvoitteemme eivät koske tietoja, jotka kerrotaan valtionhallinnon yksikölle, jolla lainsäädännön tai voimassa olevan lain määräyksen mukaan on oikeus saada tällaisia tietoja.

Automaattinen käsittely

Joissain tilanteissa saatamme käyttää Henkilötietojasi, jotta voimme tehdä automatisoituja päätöksiä parantaaksemme liiketoimintaamme. Esimerkiksi markkinoinnissa voimme käyttää tietoja käyttäjien segmentointiin ja näin kohdistaa henkilökohtaisia viestejä. Esimerkiksi työnimikettä voimme käyttää määritelläksemme käyttäjien persoonaa ja muuttaa sisältöä vastaavasti. Saatamme myös käyttää käyttäjien maantieteellistä sijaintia ja yhtiötietoja. Joissain tilanteissa tilipohjaista markkinointia varten tähän voi sisältyä "tykkäyksiä", jotka ovat julkisia.

Luotamme myös siihen, että petosten seuranta auttaa meitä vähentämään tarvetta manuaalisesti tarkistaa tilauksia petosten varalta. Voisimme myös luottaa automatisoituun prosessiin työllisyyteen liittyvissä asioissa ja varmistaaksemme, että työntekijämme noudattavat sisäisiä turvallisuuskäytäntöjämme. Sinulla on oikeus välttää kaikkia päätöksiä, jotka perustuvat automatisoituun tietojen käsittelyyn, joissa niitä voidaan pitää profiloivina. Mutta tässä tapauksessa pidätämme itsellämme oikeuden olla suorittamatta loppuun transaktiotasi.

Anonyymien tietojen käyttö

Saatamme käyttää keräämiämme Anonyymejä tietoja. Siinä tapauksessa seuraavat tietojen elementit anonymisoidaan, kuten esimerkiksi etu- ja sukunimi, katuosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja muut tiedot sovellettavan lainsäädännön mukaan. Anonyymejä tietoja voidaan käyttää seuraavassa kuvatulla tavalla, ja niiden avulla voidaan:

 • personoida ja tukea tämän Verkkosivuston ja/tai Kumppaneidemme palvelujen käyttöä,
 • parantaa tätä Verkkosivustoa, asiakaskokemusta, mainontajärjestelmiämme, tuotteitamme ja palvelujamme,
 • seurata petoksia niiden ehkäisemiseksi, kuten esimerkiksi laitteen sormenjälkitunnistin,
 • tunnistaa transaktiot, jotka ovat peräisin tytäryhtiön markkinointi- tai neuvonta-/ohjausohjelmista,
 • välittää kohdennettuja mainoksia ja muita kaupankäyntiin liittyviä ratkaisuja tällä Verkkosivustolla,
 • raportoida nykyisille ja tuleville Kumppaneillemme ja palvelujentarjoajille ja
 • muihin historiallisiin, tilastollisiin tarkoituksiin sekä tutkimus- ja analysointitarkoituksiin.

Voimme käyttää myös Tunnistamattomiksi tehtyjä tietoja edellä mainittuihin tarkoituksiin sekä vastaaviin tarkoituksiin lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Kumppanimme

Annamme tiettyjä Henkilötietoja, Anonyymejä tietoja ja Tunnistamattomiksi tehtyjä tietoja Kumppaneillemme, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan, ja muutoin avustaa Digital River -yhtiötä käyttämään Henkilötietoja kappaleessa "Miten käytämme tietojasi":

 • raportointitarkoituksiin,
 • jotta Kumppanimme tai sen palveluntarjoaja voi rekisteröidä ostoksesi,
 • jotta sinä pääset Kumppanimme tai sen toimittajien tuotteisiin tai palveluihin,
 • jotta takuupalvelut, tekninen tuki ja myynnin jälkeinen palvelut toimivat paremmin,
 • jotta Kumppanimme tai alihankkijamme voivat lähettää sähköpostia tai suoramarkkinointikirjeitä, jos olet antanut suostumuksesi niiden vastaanottamiseen,
 • jotta Kumppanimme tai sen palveluntarjoaja voi tarjota palveluja tämän Verkkosivuston yhteydessä (kuten esimerkiksi asiakastuki tai yksittäisen sisäänkirjautumisen toiminnallisuus) tai
 • vastaaviin tarkoituksiin, jotta voimme täyttää sitoumuksemme sinua kohtaan.
Palvelun tarjoajamme

Käytämme muita yhtiöitä, mukaan lukien tytäryhtiöitämme, jotka tarjoavat meille tiettyjä palveluja, tai jotka puolestamme auttavat meitä hoitamaan liiketoimintaamme, kuten esimerkiksi:

 • tarjoamaan käyttöpalveluja ja ylläpitämään tätä Verkkosivustoa,
 • käsittelemään luottokorttimaksuja,
 • seuraamaan petoksia tai tarjoamaan petosten havaitsemispalveluja,
 • tekemään tietojen eheystarkistuksia,
 • tarjoamaan sinulle luottorajan,
 • tarjoamaan sinulle optimointipalveluja,
 • täyttämään tilauksesi,
 • keräämään maksut,
 • toimittamaan mainoksia tälle Verkkosivustolle ja kolmansien osapuolten verkkosivustoille,
 • lähettämään postia tai sähköpostia,
 • työllisyyteen ja työvoimaan liittyviin tarkoituksiin ja/tai
 • tarjoamaan asiakaspalvelua.

Emme luovuta Henkilötietojasi palveluntarjoajillemme liittyen heidän meille tarjoamiinsa palveluihin, elleivät Oikeutetut etumme tai kaupankäyntisovellustemme toimitusvelvollisuudet sinulle sitä edellytä. Sopimukset saattavat edellyttää, että näiden palvelujentarjoajien tulee voida käyttää kaikkia tietoja, joita me heille kerromme vain palvelujen tuottamiseksi meille tai meidän puolestamme, ja suojellakseen Henkilötietojesi luottamuksellisuutta. Saatamme myös antaa näin yhtiöiden käyttää Anonyymejä tietoja heidän liiketoimintansa tarkoituksiin. Emme luovuta Henkilötietojasi tytäryhtiöillemme tai asiaankuulumattomille kolmansille osapuolille heidän omiin markkinointitarkoituksiinsa ilman suostumustasi.

Oikeudellisten vaatimusten noudattaminen, petosten ja rikosten ehkäiseminen

Sovellettavan lainsäädännön salliessa voimme paljastaa Henkilötietojasi tai Erityisiä tietoryhmiä sinusta, kun uskomme paljastamisen olevan sopivaa, jotta voimme:

 • noudattaa lakia tai viranomaisten määräyksiä,
 • noudattaa viranomaisprosesseja, hallinnollisia tai oikeudellisia prosesseja, vaatimuksia tai määräyksiä (kuten esimerkiksi oikeuden määräyksiä),
 • tehdä yhteistyötä lainvalvontaan tai muuhun viranomaistutkimukseen liittyen tai raportoida toimista, jotka saattavat olla oikeudellisten määräysten tai viranomaismääräysten vastaisia
 • ,
 • ehkäistä tai tutkia mahdollista rikosta (kuten esimerkiksi petos ja identiteettivarkaus) tai tietoturvaloukkauksia (myös epäiltyjä loukkauksia) tai tämän Yksityisyydensuojakäytännön loukkauksia,
 • panna sopimus täytäntöön,
 • suojella laillisia oikeuksia, Verkkosivustoa tai Digital River -yhtiön ja työntekijöidemme, Kumppaniemme, kolmansien osapuolien, yleisön yleensä tai sinun turvallisuuttaiii.
Myynti- tai fuusiotapahtumaan tai vastaavaan tapahtumaan liittyen

Jos joku tytäryhtiöistämme tai joku kolmas osapuoli on ostanut liiketoimintamme, määrätyn omaisuuserän tai jonkin toimintadivisioonamme liiketoiminnan (kuten esimerkiksi osan myynnistä, fuusio, uudelleenorganisointi tai vastaava tapahtuma), Henkilötietosi siirtyvät kyseisen yhtiön omistukseen, ellei toisin ole säädetty paikallisessa lainsäädännössä. Tällaisessa tapahtumassa Henkilötietojesi käyttöön ostajayhtiön toimesta sovelletaan Yksityisyydensuojakäytäntöä, kaikkia sovellettavissa olevia täydentäviä tietoturvailmoituksia ja yksityisyysmieltymyksiä, jotka olet ilmaissut hallintayksikölle.

   

Valintasi

Kunnioitamme oikeuttasi valita tapa, jolla keräämme, käytämme ja jaamme Henkilökohtaisia tietojasi.

Pääsy tietoihisi

Jos haluat tarkistaa tai korjata Henkilötietojasi tai rajoittaa niiden käsittelyä, vastustaa suoramarkkinointia tai pyytää poistamaan Henkilötietosi tai Erityiset tietoryhmät, lähetä meille pyyntö, kuten on esitetty tämän Yksityisyydensuojakäytännön kappaleessa "Miten saat meihin yhteyden". Esimerkiksi, jos meille lähettämissäsi Henkilötiedoissa on virhe, ota meihin yhteyttä, ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin virheen korjaamiseksi.

Kun otat meihin yhteyttä, saatamme pyytää sinulta lisätietoa varmistaaksemme henkilöllisyytesi. Pidätämme itsellämme oikeuden rajoittaa tai kieltäytyä pyynnöstäsi, jos et pysty antamaan riittävästi tietoa todentaaksesi henkilöllisyytesi tai tyydyttämään oikeudelliset tai liiketoimintaamme liittyvät vaatimukset, kuten on mainittu tietojen säilyttämiskäytännössämme. Kun poistamme Henkilötietosi tai Erityiset tietoryhmät, se tehdään tavalla, joka estää menetyksiä, varkauksia, väärinkäyttöä tai luvatonta pääsyä tietoihin tietojen säilyttämiskäytäntömme mukaisesti.

Sinulla on oikeus raportoida paikalliselle valvontaviranomaisellesi, jos koet, ettei tietosuojalain mukaisia oikeuksiasi ole asianmukaisesti huomioitu. Mutta ennen kuin teet niin, pyydämme ottamaan suoraan meihin yhteyttä, sillä olemme sitoutuneet työskentelemään kanssasi ja auttamaan kaikkien yksityisyyteesi liittyvien huolenaiheiden ratkaisemisessa.

Tietojen säilyttämiskäytäntö

Digital River saattaa tallentaa Henkilötietojasi niin kauan, kun käytät Verkkosivustoamme, ja sen jälkeen kuten sovellettava lainsäädäntö edellyttää, tai liiketoimintamme vaatimukset täyttyvät.

Markkinointi ja siihen liittyvä viestintä

Kun annat Henkilökohtaisia tietojasi, me saatamme tarjota sinulle mahdollisuuden valita, haluatko edelleen vastaanottaa markkinointia ja siihen liittyvää viestintää meiltä tai Kumppaneiltamme. Tämä viestintä voi tapahtua suorapostin, sähköpostin tai puhelimen välityksellä, ja viestit sisältävät tietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Voit estää tällaisten viestien vastaanottamisen kieltäytymistoiminnolla lähettämällä meille sähköpostiviestin osoitteeseen remove@digitalriver.com tai noudattamalla mitä tahansa peruuta tilaus -ohjeita sähköpostiviestinnässä.

Jos annat meille suostumuksesi lisätä yhteystietosi Kumppaniemme postituslistalle ja myöhemmin perut tämän luvan, sinun tulee ottaa yhteyttä Kumppaniimme (tai noudattaa peruuta tilaus -ohjeita, jotka on annettu Kumppanimme lähettämässä sähköpostissa), jotta nimesi poistetaan Kumppanimme sähköpostilistoilta.

 

Lasten yksityisyydensuoja

Tätä Verkkosivustoa ei ole suunnattu eikä tarkoitettu lapsille. Jos et ole vielä täysi-ikäinen, tai et voi tehdä laillisesti sitovia sopimuksia maassasi, niin et voi käyttää tätä Verkkosivustoa ilman vanhempiesi suostumusta. Jos uskot saaneesi tietoja henkilöltä, joka on lastensuojelulainsäädännön alainen, eikä vaadittavaa suostumusta ole saatu, ilmoita siitä meille välittömästi, ja me ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin tällaisten tietojen poistamiseksi.

i Jos tarvitset kirjallisen (tai muussa muodossa olevan) suostumuksen Henkilötietojesi käsittelyyn, Rekisterinpitäjä käsittelee tällaisia Henkilötietoja ainoastaan kyseisellä suostumuksellasi, ja suostumuksessasi mainituin ehdoin.

ii Vain jos tällainen käsittely ei ole sovellettavalla lailla kielletty.

iii Pyydämme viittaamaan myös sovellettavan, paikallisen lain perusteisiin.